Familie Berner

"I cook with wine, sometimes I even add it to the food" W.C. Fields

maanantai 8. joulukuuta 2014

Pastarullat Schwarzwaldin kinkulla ja pika-tomaattikastike

›
Tämän tyyppisen pastaruuan näin jossakin miljoonista tositeeveekokkiohjelmista. Ohjetta tai tarkempaa määrittelyä täytteiden suhteen ei mää...
tiistai 19. elokuuta 2014

Makkaratalkoot

›
Rouva Bernerillä on lelulaatikko. Lelulaatikossa on jos jonkinmoisia, lähinnä Chez Mariuksesta hankittuja keittiövimpaimia ja hilavitkuttim...

Paholaisen hillo

›
Tein alla olevaa hilloa kerralla isomman satsin jääkaappiin, pimeät syysillat odottavat nurkan takana ja siten on odotettavissa makean-, sek...

Viskisinappi

›
” Voisin tehdä konjakkisinapin makkaroille.” ”Äh, ei aina sitä tylsää konjakkisinappia. Laita vaikka viskiä.” ”Hmm, no miksipä ei…” T...
torstai 29. toukokuuta 2014

Parsabuffa

›
Järjestimme ystäville keväisen parsabuffan. Sattuipa niin somasti, että sää oli toukokuun lauantaiksi varsin lämmin, suorastaan tukalan k...

Appelsiinilohta ja sitrussalaattia

›
Pidämme kumpikin enemmän jääkellarin lohesta, jossa lohi ”graavataan” 9 % suolavedessä kuin perinteisestä graavikalasta, jonka maku ja ra...

Mansikka-parsasalaatti

›
Tämä ohje on helppo muistaa. Yhtä paljon kaikkia pääraaka-aineita, kourallinen vihreitä ja loraus vinaigretteä. Vihreän määräkään ei ole ...
›
Etusivu
Näytä internetversio
Sisällön tarjoaa Blogger.